Pravne napomene

 

Svako korištenje internet stranica www.frigan.hrwww.friganusluge.comwww.frigan.net i www.plinoservis.com u vlasništvu tvrtke Frigan usluge d.o.o. podložno   je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovim web stranicama smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se one nesmiju dalje kopirati, reproducirati ili na neki drugi način distribuirati bez izričitog pristanka Frigan Usluge d.o.o.

Frigan Usluge d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenim web stranicama našli točni i aktualni podaci, ali nemože biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju ovim internet stranicama koriste njihov sadržaj na vlastitu odgovornost. Frigan Usluge d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih internet stranica ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njihovom sadržaju.

 

Ove web stranice sadrže informacije treće strane i veze do drugih internet stranica nad kojima Frigan Usluge d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Frigan Usluge d.o.o. nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije. Frigan Usluge d.o.o. zadržavaju pravo izmjene sadržaja ovih web stranica na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorne ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

 

Frigan Usluge d.o.o. poštuje Privatnost posjetitelja na naše online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Svaka promjena u politici Privatnosti Frigan Usluge d.o.o. bit će objavljena na ovoj web stranici.